menu in

Hadtörténeti Múzeum

A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai programjai a látogatók széles körének kínálnak maradandó, élményteli szórakozást. Az Intézemény állandó és időszakos kiállításain, a levél-, a könyv- és a térképtárban, a Múzeum egyéb rendezvényein szakképzett had- és fegyvertörténész, könyv-, levél- és térképtáros valamint múzeumpedagógus munkatársaink tartanak tárlatvezetéseket és foglalkozásokat. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő, változatos programok mellett múzeumpedagógiai segédanyagaink és családi kiadványaink teszik teljesebbé a látogatás élményét. A múzeumi könyvesboltban megvásárolhatóak színes kiadványaink, családi, illetve gyerekfüzeteink.

A vidéki iskolás csoportok ingyenes vasúti utazásához szükséges fogadó nyilatkozatot honlapunkon a Letöltések menüpontból tölthetik le, melyet értelemszerűen kitöltve a 06-1/325-1620-as fax-számon várunk. Fővárosi oktatási intézmények esetében is szükséges a fogadónyilatkozat kitöltése.

Parancsnokság Parancsnok helyettes Parancsnok Tudományos helyettes Parancsnoki Titkárság Személyügyi Iroda Jogi és Igazgatási Osztály Törzsosztály Hadtörténeti Kutató Intézet Hadtörténeti Kutató Osztály Szerkesztőség Hadtörténeti Múzeum Tárgyi Gyűjteményi Osztály Dokumentációs Osztály Múzeumpedagógiai Osztály Haditechnikai Gyűjtemény és Nyilvántartó Osztály Kiállítás Üzemeltető Osztály Hadtörténelmi Levéltár és Térképtár Bécsi Kirendeltség Hadtörténelmi Levéltár Hadtörténeti Térképtár Hadtörténeti Könyvtár Katonai Emlékezet és Hadisírgondozó Igazgatóság Belföldi Hadisírgondozó Osztály Külhoni Hadisírgondozó Osztály Pályázati Monitoring Osztály Gazdasági Igazgatóság Gazdasági Osztály Pénzügyi Részleg Központi Irattár Nyilvántartó Osztály Irattári Osztály Igazolási és Ügyfélszolgálati Osztály