Keresés

Bejelentkezés

Naptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük, mielőtt a keresési űrlapot kitölti, olvassa el az első és második világháborúban szolgált magyar állampolgárok adatainak felkutatási lehetőségeiről készített, "Katonaősök után kutatók figyelmébe" című tájékoztatónkat, amelyet az oldal alján megtalál! Sajnos nem minden esetben áll rendelkezésre megfelelő levéltári forrás ahhoz, hogy a keresett személy katonai vagy munkaszolgálatáról adatokat szolgáltassunk Önnek.

Nyomatékosan kérjük, hogy a keresést kérelmező személy minden esetben adja meg a SAJÁT NEVÉT és email címét is a megfelelő rovatban, mert ezek hiányában kutatást nem áll módunkban lefolytatni!

Tisztelettel:

HM HIM Hadtörténelmi Levéltár és Térképtár

 

 

 

A keresendő személy családi és utóneve. Megadása kötelező!

A keresendő személy születési időpontja. Megadása kötelező!

A keresendő személy születési helye. FIGYELEM! Anyakönyvezett születési hely és nem utolsó ismert lakóhely! Megadása kötelező!

A keresendő személy édesanyjának leánykori neve. Megadása 1918 után szolgáltak esetében kötelező!

A keresendő személy utolsó ismert rendfokozata.

A keresendő személy utolsó ismert csapatteste, alakulata. Az első világháborúban szolgáltak esetében megadása erősen ajánlott!

Megadása kötelező!

A név megadása is kötelező!

Megadása kötelező!

Itt közölheti röviden az Ön birtokában lévő további információkat a keresett személyről. Ha rendelkezik a keresett személyhez köthető korabeli hivatalos dokumentummal (például zsoldkönyvvel, kitüntetési igazolvánnyal, stb.), kérjük azt is küldje el e-mail címünkre digitális másolatban! Köszönjük!

Kérjük, jelölje meg, ha az adatokat családfakutatás céljából vagy valamilyen hivatali eljárás (például hadigondozotti ellátás megállapítása) érdekében kéri!

ElőnézetCsatolmányMéret
Katonaősök után kutatók figyelmébe.doc47 kB