menu in

Hadtörténeti Múzeum

A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai programjai a látogatók széles körének kínálnak maradandó, élményteli szórakozást. Az Intézemény állandó és időszakos kiállításain, a levél-, a könyv- és a térképtárban, a Múzeum egyéb rendezvényein szakképzett had- és fegyvertörténész, könyv-, levél- és térképtáros valamint múzeumpedagógus munkatársaink tartanak tárlatvezetéseket és foglalkozásokat. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő, változatos programok mellett múzeumpedagógiai segédanyagaink és családi kiadványaink teszik teljesebbé a látogatás élményét. A múzeumi könyvesboltban megvásárolhatóak színes kiadványaink, családi, illetve gyerekfüzeteink.

A vidéki iskolás csoportok ingyenes vasúti utazásához szükséges fogadó nyilatkozatot honlapunkon a Letöltések menüpontból tölthetik le, melyet értelemszerűen kitöltve a 06-1/325-1620-as fax-számon várunk. Fővárosi oktatási intézmények esetében is szükséges a fogadónyilatkozat kitöltése.

Parancsnokság Parancsnoki Iroda Hadtörténeti Múzeum Hadtörténeti Intézet Hadtörténelmi Levéltár és Irattár Katonai Emlékezet és Hadisírgondozó Igazgatóság Gazdasági és Pályázati Igazgatóság Személyügyi Iroda Jogi és Igazgatási Osztály Pénzügyi Részleg Törzsosztály Programiroda Tárgyi Gyűjteményi Osztály Dokumentációs Osztály Múzeumpedagógiai Osztály Haditechnikai Gyűjtemény és Nyilvántartó Osztály Kiállítás-üzemeltetési Osztály Hadtörténeti Kutató Osztály Hadtörténeti Könyvtár Szerkesztőség Bécsi Kirendeltség Hadtörténelmi Levéltár Központi Irattár Irattár és Dokumentációs Részleg Igazolási és Ügyfélszolgálati Részleg Hadtörténeti Térképtár Belföldi Hadisírgondozó Osztály Külhoni Hadisírgondozó Osztály Pályázati Előkészítő és Koordinációs Osztály Pályázati Monitoring Osztály Gazdasági Osztály
Fogadónyilatkozatok múzeumlátogatáshoz és ingyenes vasúti utazáshoz iskolás csoportok részére: