Keresés

Bejelentkezés

Naptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük, mielőtt a keresési űrlapot kitölti, olvassa el az első és második világháborúban szolgált magyar állampolgárok adatainak felkutatási lehetőségeiről készített, "Katonaősök után kutatók figyelmébe" című tájékoztatónkat, amelyet az oldal alján megtalál! Sajnos nem minden esetben áll rendelkezésre megfelelő levéltári forrás ahhoz, hogy a keresett személy katonai vagy munkaszolgálatáról adatokat szolgáltassunk Önnek.

A keresést kérelmező személy minden esetben adja meg a SAJÁT NEVÉT is a megfelelő rovatban, mert ennek hiányában kutatást nem kezdeményezhetünk!

Tisztelettel:

HM HIM Hadtörténelmi Levéltár és Irattár

A keresendő személy családi és utóneve. Megadása kötelező!

A keresendő személy születési időpontja. Megadása kötelező!

A keresendő személy születési helye. FIGYELEM! Anyakönyvezett születési hely és nem utolsó ismert lakóhely! Megadása kötelező!

A keresendő személy édesanyjának leánykori neve. Megadása 1918 után szolgáltak esetében kötelező!

A keresendő személy utolsó ismert rendfokozata.

A keresendő személy utolsó ismert csapatteste, alakulata. Az első világháborúban szolgáltak esetében megadása erősen ajánlott!

Megadása kötelező!

A név megadása is kötelező!

Megadása kötelező!

Itt közölheti röviden az Ön birtokában lévő további információkat a keresett személyről. Ha rendelkezik a keresett személyhez köthető korabeli hivatalos dokumentummal (például zsoldkönyvvel, kitüntetési igazolvánnyal, stb.), kérjük azt is küldje el e-mail címünkre digitális másolatban! Köszönjük!

A kutatás megkönnyítése érdekében kérjük Önt, hogy közölje velünk, milyen jellegű adatokra kíváncsi a keresett személlyel kapcsolatosan.

ElőnézetCsatolmányMéret
Katonaősök után kutatók figyelmébe.doc42.5 kB